2015. május 6., szerda

Redőny szerelés Budapest 3. kerületében

Üdvözöljük nálunk!

Elromlott a redőnye? Redőny szerelő Budapest 3. kerületében kellene? Vagy esetleg más kerületekben? Akkor jó helyen jár! Az Árnyvéd Kft. motoros árnyékolók beépítésével, árnyékolástechnikai késztermékek szerelésével, illetve redőnyök javításával foglalkozik.

Merre javítunk redőnyöket?
Megbízásokat vállalunk Budapesten és vonzáskörzetében, mind magánszemélyektől, mind vállalkozásoktól: legyen szó családi házról, panellakásról, irodaházról, lakóparkról, bérházról és egyéb lakó, illetve melléképületről.
Napellenzőink motoros mozgatással is kaphatók. A motor maximálisan a kényelmet, az eleganciát és a biztonságot szolgálja. Motoros napellenzőink rendelhetők rádiós vagy kapcsolós megoldással kiegészítőként szélérzékelővel szerelve.
Napellenzőinket motoros mozgatással is megrendelhetik. A motor a kényelmet, az eleganciát és a biztonságot sugallja. Napellenzőink rendelhetők rádiós vagy kapcsolós megoldással szélérzékelővel kiegészítve. A ponyvákat a világszerte ismert SATTLER cég textíliáival méretre vágjuk. Napellenzőinkre 2 év, napellenző-motorjainkra 5 év garanciát biztosítunk! Az áraink tartalmazzák a felmérést, a kiszállítást, a felszerelést, továbbá a garanciát, és ÁFA nélkül értendők!

Weboldalunkon még több információt is találhat a motoros redőnyökről.

Weboldalunk: redony-ajto.hu

Redőnyszerelés, javítás korrekt áron!
Redőnyszerelés, javítás korrekt áron!