2015. május 7., csütörtök

Mapei Mapetherm ragasztótapasz ár

Minőségi Mapei Mapetherm ragasztótapasz, jó áron!

A Szakkereskedő építőanyagokat forgalmazó webszakáruház kedvező áron, széles választékban árul első osztályú Mapei árukat.



Az 1937-es, olaszországi alapítású Mapei a világ legnagyobb építőipari ragasztókat, szigetelőanyagokat és kemikáliát előállító vállalata, 5 kontinens 27 országában, például Magyarországon is piaci tényező. Most 67 leányvállalat és 58 gyártóegység áll a tulajdonában.

A Szakkereskedő webáruházban óriási választékban találhatók különféle Mapei alapozók, fugázók, víz- és hőszigetelési anyagok, bel- és kültéri festékek, ragasztók. termékpalettánk ezeken kívül tartalmaz Mapei betonadalék-szereket, speciális mélyépítési anyagokat és egyéb építéskémiai termékeket is. Folyamatosan meghirdetett akciókkal, naprakész adatbázissal szolgáljuk ki a kedves vevőinket.

Az adatbázisunkat azonban  nem csak állandóan aktualizáljuk, hanem hasznos, témába vágó írásokat, tanácsokat is megosztunk.

Ha tudni szeretne a legújabb akcióinkról és termékeinkről, akkor ne habozzon feliratkozni a hírlevelünkre!

A Szakkereskedő.hu weblapon megvásárolt termékek átvehetőek az Elérhetőségeink menüpontban felsorolt telephelyeinken (Budapesten és Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban. A fizetés kivitelezhető vagy előreutalással vagy személyesen az átvétel helyszínén.

Hivatásunk, hogy kiváló minőségű Mapei árukkal szolgáljuk ki a kedves vásárlóinkat!

Weblapunk: szakkereskedo.hu